Om oss

OM OSS

Produksjonslokaler på Aurskog

TARPON AS


Tarpon er ledende på kunnskap og utvikling innen fleksible matrialer. Det kan være vevde duker, laminerte duker, konstruksjoner og beregninger for utetak, scener og amfi, restauranter, gågater med mere. Vi tilbyr konsulenttjenester og totalpakkeleveranser.  Eksklusive løsninger til seilbåt med spisskompetanse på seil og rigg.

MEDARBEIDERE


Vi er et team med ulike egenskaper og erfaring, og utfyller hverandre godt.

MARIUS BORG-HEGGEDAL

DAGLIG LEDER


Marius er utdannet ingeniør produktdesign og har bakgrunn som seilmakermester. Han startet Tarpon Seil i 2009.

TOR EGIL HOLMSEN

ØKONOMIANSVARLIG


Tor Egil er utdannet innen økonomi og administrasjon. Han har også mye praktisk erfaring med sin bakgrunn som gårdbruker.

MARIANNE HERNES

PRODUKTUTVIKLER


Marianne er utdannet ingeniør produktdesign og har bakgrunn innen salg og kundeservice. Hun er også daglig leder i Tarpon Solar.

VÅR HISTORIE


Tarpon Seil ble startet i 2009. I 2014 ble firmaet kjøpt opp av Seil og Rigg gjennom innovasjonsfirmaet Viking Development Group. Tarpon Seil har hatt sin virksomhet i Sandefjord frem til høsten 2016. Da ble produksjonsavdelingen flyttet til Aurskog, øst for Oslo. Gjennom Tarpon Solar har vi også etablert kontor på Forskningsparken ved Høgskolen i Sørøst-Norge, Vestfold.


I 2016 endret vi firmanavnet til Tarpon AS, og utviklet firmaet til å bli et mer teknologisk firma med modelleringsverktøy og stor kunnskap på duk og komposittbygging av duk. Vi har tatt vare på den tradisjonelle håndverksavdelingen, og i sum kan vi derfor løse mange utfordringer der fleksibel duk kan brukes.

OM TARPON AS


Tarpon AS er et teknologisk firma som har stor kunnskap om duk og dukteknologi.


Vi leverer fleksible duker med en rekke bruksområder. En duk kan ofte være en løsning der tradisjonelle takløsninger ikke strekker til.

KONTAKT OSS


Søndre Bogstad vei 6

1930 Aurskog

Norway


T.  +47 975 64 474

E.  post@tarpon.no


Copyright 2017 @ All rights reserved